İsmail Kemal Demiröz Ortaokulu

WEB https://ismailkemaldemirozortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BAHÇEŞEHİR 1. KISIM MAH. BAŞÖĞRETMEN CAD. İSMAİL KEMAL DEMİRÖZ ORTAOKULU BLOK NO 1/4 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
VİZYON : Türkiye Yüzyılı’nı inşa edecek millî ve manevi değerlere bağlı, aklın ve bilimin önderliğinde, çağın gerekliliklerini karşılayabilecek, kendisi ve toplumla barışık yaşayabilen mutlu nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Bireysel farklılıkları dikkate alarak bireylerin kendilerini tanımalarını, zihinsel, bedensel ve sosyal açıdan gelişimlerini desteklemek, Türkçe dil becerileriyle analitik düşünme becerilerinin gelişimine rehberlik etmek ve fırsat eşitliği temelinde becerilerin ölçülmesini sağlamak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM. (Okulumuzda 12 Ortaokul dersliği, 1 Özel Eğitim dersliği ve 2 Okul Öncesi dersiği ile toplam 15 derslik bulunmaktadır.)
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : YOK